Palarii spectaculoase la nunta regala

Cel mai urmarit eveniment al acestui an fara doar si poate, este nunta regala. Acest eveniment a starnit un val de reactii al carui ecou se va mai resimti inca mult timp de acum incolo…
Alaturi de cei peste 2 miliarde de telespectatori, am urmatrit, pe data de 29 aprilie , fiecare tinuta a invitatiilor la ceremonia desfasurata la Westminter Abbey, cu o atentie speciala asupra palariilor pe care le-au purtat mariile doamne.
Niciun eveniment de gala in societatea britanica nu este complet in ceea ce priveste dress-code-ul fara o palarie semnata de un designer priceput.
Invitatii la nunta Printului William cu Kate Middleton au purtat intr-un numar impresionant creatiile lui Philip Treacy, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri de palarii.
Printesele Beatrice si Eugenie, fiicele printului Andrew, Victoria Beckham sau Sarah Ferguson, se numara printre oaspetii de seama care au apelat pentru tinutele lor la Philip Treacy.
Unele palarii au surprins prin detaiile exceptionale, altele prin ridicol gratie asocieriilor vestimentare nefericite si figurii nepusa corespunzator in valoare.
Cele mai spectaculoare aparitii, le-am reunit in acest articol.





















 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu