Nunta ta… iarna…


In timp ce majoritatea nuntilor au loc in lunile calde, multe domnisoare aleg ca nunta lor sa se desfasoare iarna, fie inceputul, fie sfarsitul. Poate datorita atmosferei de basm de afara, zapezii…

Pentru o nunta in anotimpul rece te poti inspira atat din elementele toamnei cat si din cele ale primaverii. Oricum ar fi, este bine de stiut ca alegerea unei teme, de la bun inceput, te va ajuta in a lua decizii mult mai rapid in ceea ce priveste toata organizarea, de la rochia de mireasa pana la marturii.

Iata in continuare cateva idei ce te-ar putea ajuta.

Merele si scortisoara suna delicios, ce-ai zice de o astfel de tema? Poti incepe cu invitatiile in forma de mar si termina cu prajiturele cu scortisoara drept marturii. In cazul in care consideri ca merele ar fi cam deplasate sau ca nu se potrivesc momentului, poti alege mierea si scortisoara. O marturie dulce in forma de lingurita speciala pentru miere ar fi numai buna pentru o astfel de tema.

Stelutele ar fi perfecte pentru o nunta de inceput de an. Aceste stelute pot oferi acea doza feerica. Asemenea stelutelor, poti alege fulgi de nea, conuri inzapezite, saniute sau omuleti de zapada.
Daca sunteti impatimiti ai sporturilor de iarna, iar prietenii si rudele stiu acest lucru, puteti opta pentru o tema gen sky sau snowboard, bulgari de zapada sau orice va poate trezi voua interesul in materie de sporturi de iarna.

Albul in combinatie cu negru va fi perfect pentru o nunta romantica cu un aer aparte. Ganditiva pe langa acestea cat de multe altele puteti folosi in combinatie. Albul exprima puritatea iar negrul eleganta.

O alta combinatie mai calda…mai placuta si mai putin contrastuala poate fii cea de alb cu argintiu, sau alb cu verde. Albul cu argintiu poate semnifica culoarea zapezii si stralucirea ei, iar albul cu verde poate semnifica albul zapezii si verdele brazilor… Bineinteles…combinatiile de culori pot varia foarte mult… si pot avea diferite semnificatii.



Buchete mireasa:

 
Accesorii nunta:


 Pantofi mireasa:


Accesorii mireasa:

 
Marturii:


Invitatii:

 
Torturi:



Fructe:

 
Rochii de mireasa:




Decoratiuni sala:








 
Domnisoare de onoare:



Mult succes!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu