Nunta in stil Hawaiian

Aceasta tema este perfecta pentru nuntile casual. Putem oferi invitatilor un decor de vacanta, si cine nu vrea sa fie, macar pentru o seara, in Hawaii…

  
Toti invitatii vor fi rugati sa poarte vestimentatie florala, barbatii camasi hawaiiene iar doamnele rochii vaporoase. Bineinteles, acest lucru se va face cu ajutorul unor invitatii de asemenea decorate cu elemente specifice plajei, marii, Hawaii-ului! Cred ca sunt putini invitatii care vor veni totusi, la nunta noastra, imbracati astfel…nu?
 
Noi vom putea purta haine cu inspiratie hawaiiana si sa ne schimbam juraminte de dragoste in picioarele goale sau in sandale, cu jumatatea noastra.

Mancarea va fi lejera, cu multe fructe si, de ce nu, mancare cu specific Hawaiian. O astfel de nunta va crea o atmosfera festiva inedita si foarte interesanta… 

Va trebui sa avem in vedere o coafura lejera care sa arate ca si cum ar fi fost facuta de voi, machiajul trebuie sa fie in colori pastelate, in legatura cu tinuta deloc pretentioasa asa ca sa nu uitam, sa gandim liber in stil Hawaiian. 

Daca vom folosi flori acestea trebuiesc tratate inainte pentru a nu se ofili si a nu pata tinutele invitatilor sau ale noastre.

Sunt indicate anumite flori, mai rezistente la caldura. Sunt binevenite ghirlande de flori pentru decorare dar si pentru a fi puse in jurul gatului. Bauturile colorate si decorate cu bucati mari de fructe sunt indispensabile.
De asemenea, tortul decorat in still Hawaiian ar fi de preferat sa fie cu cat mai multe fructe si inghetata pentru a crea atmosfera placuta de racorire intr-o zi fierbinte de plaja.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu