Buchete de mireasa din Hortensie si Orhidee

 
Buchete de mireasa din Hortensie
Un buchet din hortensii poate fi o optiune minunata pentru orice mireasa. Aceasta floare se poate folosi si la aranjamentele florale, astfel ajutant la creearea unei impresii mai dramatice, coordonate si superioare.
Hortensia este o floare iubita si versatila care arata uimitor intr-un buchet de mireasa. Usor de gasit, disponibila intr-o gama variata de culori si cu o forma stralucitoare hortensia ofera eleganta la orice buchet sau decor de nunta.
Mirosul usor si placut al hortensiei este dulce, dar nu coplesitor si faptul ca aceste flori frumoase pot fi gasite de la inceputul primaverii pana in lunile toamnei le face sa fie alegerea perfecta pentru multe buchete de mireasa si aranjamente florale pentru nunta.
Hortensia este disponibila intr-o gama larga de culori si de aceea este potrivita aproape pentru orice paleta de culori de nunta. Nuantele cele mai populare sunt:
  • Purpuriu: gama de nuante de la un liliachiu deschis la un violet inchis, abundent.
  • Roz: favoritele mireselor sunt nuantele de roz pal, mov si visiniu.
  • Alb: nuantele de alb stralucitor si crem sunt ambele disponibile, precum si un alb vechi cu galben si bronz.
  • Albastru: de la un albastru de cer senin la un albastru inchis, hortensia poate deveni acel “ceva albastru” al miresei.
  • Amestecuri: buchetele specializate pe hortensii pot amesteca doua culori laolalta pentru un contrast mai puternic, cum ar fi: roz si purpuriu, visiniu si galben, si amestecuri de albastru si verde, precum si nuante inchise cu un pic de alb.









Buchete de mireasa din Orhidee
Orhideea este simbolul luxului, al opulentei, elegantei, frumusetii si exoticului. Un buchet de mireasa sau al aranjamentelor florale realizate din orhidee va da nuntii voastre accentul de unicitate si lux.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu