Buchete de mireasa din Cale si Liliac

Buchete de mireasa din Cale
Simbol al elegantei si a stilului, Calele sunt cunoscute si drept “flori regale”.
Cunoscuta mai mult in varianta alba, aceasta floare este din ce in ce mai cautata in variantele colorate. Cala este o floare ce se planteaza primavara, fiind inflorite in lunile de vara, ceea ce face sa fie perfecta pentru a fi folosite pentru o nunta de vara cu un buchet de flori fresh.
Cala neagra de obicei are frunzele stropite cu alb, iar floarea este de un violet intunecat cu nuante de albastru. Semnificatia acesteia este: “frumusete magnifica”
Cala patata are mici pete alb-argintii pe frunze, florile fiind albe sau crem, cu gatul rosu inchis. Calele albe sau crem au ca semnificati: “puritatea”
Cala galbena are florile lungi de 10 centimetri de o culoare galben-aurie si infloreste la sfarsitul primaverii. Reprezinta “mandria”
Cala purpurie are spata roz si spadixul alb si infloreste din aprilie pana in iunie. Reprezinta “gingasia”













Buchete de mireasa din Liliac
Florile de liliac sunt flori de primavara ce se deosebesc prin parfumul intens pe care il emana, prin culorile vesele, fragilitatea si gingasia lor deosebita. Daca ti-ai planificat nunta la inceputul lunii mai si, pe langa tematica aleasa, ai si o optiune cromatica – mov sau alb – atunci trebuie sa apelezi la crengutele de liliac pentru buchetul tau de mireasa.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu