A Wedding in the Forest - nunta numarul 1


Aceasta tema este potrivita pentru cuplurile vesele, haioase si care vor o tematica inedita pentru nunta lor, o nunta de care sa nu uite nici un invitat!

Aceasta este o nunta uimitoare, si unica in felul ei! Este o nunta intima la care au luat parte prietenii si rudele mirilor (in jur de 50 de invitati)! Intreaga tematica a nuntii este vesela dar totodata confera o stare de relaxare, de liniste si de buna dispozitie! Ceea ce au vrut ei sa creeze pentru nunta lor a fost o usoara idee de picnic vesel in padure... Au decorat totul cu ciupercute confectionate din materiale, conuri de brad si anumalute! De la imbracaminte, accesorii, si pana la meniu, totul a fost rustic si totodata rupt parca dintr-un basm!






























2 comentarii:

  1. Grozava ideea cu nunta in natura! Cu siguranta invitatii isi vor aminti mereu cu drag de acest eveniment.E o super-idee pentru viitorii miri, din pacate pentru noi e cam tarziu... sau... inca mai am rochita, putem merge macar la un picnic in doi !!! ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Buna idee! Si pentru o sedinta foto, si tot merita sa faci ceva aparte...in natura... cum ai facut si tu cu sotul tau! Ati avut parte de o minunata sedinta foto!!! Felicitari inca odata!

      Merci tare mult pentru comentariu!
      Puuup :*

      Ștergere