Ce spune culoarea pe care o alegi la nunta, despre voi? - partea III

Verde:
Nuantele de verde simbolizeaza viata, prospetimea, natura si fertilitatea. O culoare armonioasa si echilibrata, verdele este un amestec de galben si albastru, cald - rece. Verdele creaza o stare de bine, de liniste... Miresele care aleg aceasta culoare sunt mirese sincere, responsabile si calculate.











Albastrul: 
Este o culoare calmanta, plina de compasiune si totodata rece; albatrul reprezinta linistea. Miresele care aleg aceasta culoare sunt persoane care aleg sa fie sensibile si intelepte. Senin si rece, albastrul denota prietenie sincera si de durata, care necesita liniste si armonie. De la nuante de bleu pana la albastru inchis al noptii, aceasta culoare poate fii moale si dulce sau puternic si indraznet.









Ce spune culoarea pe care o alegi la nunta, despre voi? - partea II

Rosu:
O alegere pasionala, romantica, rosul este impulsiv si indraznet. Descrisa fiind ca o culoare zeloasa si ambitioasa, rosul simbolizeaza dragostea si furia. Fie ca denota bucurie, sarbatoare, fericire sau prosperitate, rosul provoaca un raspuns dramatic din ambele parti ale spectrului emotional. Iubitorii acestei culori, tind a fii agitati, optimisti si plini de viata, placandu-le sa atraga atentia oriunde s-ar afla.











Roz:
Aceasta culoare reflecta partea dulce a rosului. O nuanta delicata, rozul reprezinta o inima sensibila, o persoana afectuasa.. iubitoare. Mireasa inconjurata de aceasta culoare are un har matern, compasiune si dorinta de protectie sau adapost.









Ce spune culoarea pe care o alegi la nunta, despre voi? - partea I


Culorile pe care le alegi in ziua cea mare reflecta personalitatea si stilul pe care doriti sa il alegeti pentru marele eveniment! Puteti creea un mediu sofisticat sau un cadru simplu si discret! Culorile pot influenta starea de spirit si poate emana romantism, veselie, senzualitate, armonie, pasiune, si lista poate continua! Cu variatii de bun gust, de la culori vibrante, pastelate si stralucitoare... la nuante de culori mate, intregul eveniment va reflecta personalitatea voastra si iubirea pe care o purtati unul fata de celalalt!

Indiferent ca vei alege culorile tale preferate pentru a decora marele eveniment, sau vei alege culori care sa descrie o anumita stare, atitudine sau tematica, am realizat o mica lista cu principalele nuante folosite la un astfel de eveniment, si ceea ce spun acestea despre voi...despre tine:

Negru:
O alegere conservatoare, negrul completeaza aproape orice culoare. Sobru si misterios, negrul denota senzualitate si rafinament cu o tenta moderna. Negrul este clasic, nu la moda, facand aluzie la o mireasa moderna. Negrul este o eleganta fara varsta.











Alb:
Simbolul puritatii si inocentei, albul are puternice conotatii de perfectiune si tinerete. Iubitorii acestei "culori", cauta excelenta si lumina, precul simplitatea si recunoasterea. Albul este o nuanta glorioasa, care denota acuratetea unui nou inceput pentru cei care cauta liniste si pace.