Andra & Catalin Maruta



Andra si Catalin Maruta s-au cunoscut in 2003, cand el era realizatorul emisiunii Tonomatul de pe 2. Catalin, impresionat de vocea ei, a invitat-o de mai multe ori in platou. Relatia propriu-zisa a inceput ani mai tarziu, la malul marii. Maruta realiza Tonomatul estival, iar Andra avea concerte pe litoral.

Pana sa recunoasca.... ca sunt impreuna, zvonurile deja luasera avant. Poate si pentru ca Maruta aparuse intr-un videoclip al Andrei, in rolul iubitului ei. De ziua cantaretei, moderatorul i-a adus atunci in platou un portbagaj plin de pepeni, stiind ca sunt fructele ei preferate.

Dupa trei luni de relatie au aparut si planurile de nunta. Cei doi s-au cununat civil pe 10 august 2008 la Primaria Sectorului 3 din Bucuresti. La ceremonie le-au fost alaturi prieteni, colegi de breasla si foarte multi reporteri. Andra si-a tinut putin iubitul in suspans. A facut o pauza lunga inainte sa raspunda "Daaa" ofiterului starii civile.

Mireasa a purtat o rochie alba, scurta si vaporoasa cu broderie mov-lila pe corsaj. Buchetul de la cununia civila a fost multicolor si a completat tinuta. Camasa lila a mirelui a fost asortata la rochia miresei.

Nunta pe insula
Pe 23 august 2011, chiar de ziua mirese, Andra si Catalin si-au unit destinele in orasul natal al mirelui, Targu-Jiu. Catalin a respectat traditia si a vazut mireasa in ziua nuntii.

Andra a purtat o rochie de mireasa Ersa Atelier, cu trena si foarte decoltata, pe care sclipeau o multime de cristale Swarovsky. A avut un voal lung si parul lasat liber pe umeri.

Petrecerea de nunta a avut loc pe o insula de pe Jiu, in trei corturi gigantice care au adapostit cei peste 800 de invitati. Conform traditiei, Andra a fost furata la miezul noptii, iar mirele a trebuit sa cante si sa danseze pentru a o raspumpara. Petrecerea s-a terminat la 7 dimineata, iar mirii au plecat 10 zile in luna de miere in Tenerife. - sursa Viitoare Mirese