Elvis Presley & Priscilla Beaulieu


Priscilla avea doar 14 ani cand l-a cunoscut pe Elvis care era deja adorat de fani si idolatrzat de femei. Faptul ca era faimos nu l-a salvat insa de stagiul militar obligatoriu, pe care-l satisfacea departe de Statele Unite, tocmai in Germania de Vest, unde Priscilla traia impreuna cu parintii. Cei doi s-au cunoscut la Elvis acasa, la o petrecere.

Starul rock-n roll a fost fascinat de ochii albastrii, pletele negre si nasul in vant al pustoicei, asa ca, timp de 6 luni au continuat sa se vada. Priscilla era indragostita pana peste cap de seducatorul Elvis, cand acesta a trebuit sa se intoarca in Statele Unite, la finalul stagiului militar. Nunta era inca departe.

"Logodnica de-a pururi"
Desi sustinea sus si tare in toate conferintele de presa ca inima lui a ramas in Germania la cea pe care o alinta "Cilla", asta nu l-a impiedicat pe Elvis sa aibe numeroase relatii pasagere, inclusiv una de lunga durata, cu Anita Wood, cu care s-a si mutat. Ii povestea chiar, la telefon, Priscillei, despre Anita.

Intr-un final, cea din urma a cedat si a plecat de la Graceland. Dupa multe insistente pe langa parintii Priscillei, acestia au fost de acord s-o lase sa vina in vizita in Statele Unite. Apoi, sa petreaca Craciunul la Graceland. Intr-un final, Priscilla s-a mutat definitiv in America si in inima cuceritorului Elvis. Cererea in casatorie a venit abia in decembrie 1966, dar Cilla a iertat intarzierea cand a vazut pe inelar bijuteria cu diamante.

Viva Las Vegas
Nunta a avut loc pe 1 mai 1967 in Las Vegas, la hotelul Alladin, iar de pregatiri s-a ocupat Colonelul Tom Parker, managerul lui Elvis. Ceremonia s-a desfasurat intr-un apartament de lux din hotel, a durat mai putin de 10 minute si a fost celebrata dde judecatorul Curtii Supreme din Nevada, David Zenoff. Frumosii miri au sustinut apoi o conferinta de presa, urmata de un mic-dejun festiv oferit celor 100 de invitati.

Rochia de mireasa a Priscillei a fost propria ei creatie. Designer iscusit, mireasa lui Elvis si-a imaginat o rochie lunga, alba, din sifon de matase, cusuta cu margelute si perle. Pe cap a purtat o diadema din strasuri decare era prins voalul din tull lung de un metru.

Mirele a lasat deoparte costumele extravagante de scena si a imbracat un smoching negru, elegant, din vrocart si matase. In picioare insa, a purtat cizme texane. Melodia cu care mirii au deschis dansul a fost "Love me tener". Imediat dupa nunta, Priscilla si Elvis au plecat in luna de miere la Palm Springs, iar la intoarcere au mai organizat o petrecere la Graceland pentru cei care nu au putut participa la prima celebrare a cununiei lor. - Sursa Viitoare Mirese















Un comentariu: