Alex Velea & Ana Maria


Alex Velea s-a casatorit pe 18 iulie 2010. Cantaretul, unul dintre cei mai apreicati artisti la ora acutala, s-a insurat dupa o relatie de doi ani cu mulatra antrenoare de spinning, Ana Maria. Nasii cuplului au fost Andreea Banica si Lucian Mitrea, iar Smiley s-a bucurat de statutul de cavaler de onoare.

Dragoste la prima vedere si cerere in casatorie la gura de metroi Eroilor
Artistul s-a indragostit pe loc de frumoasa Ana, pe care a remarcat-o la gura de metrou Eroilor. A vazut-o, a placut-o si pana la a o invita in oras nu a mai fost decat un pas. Doi ani mai tarziu, in exact acelasi loc, artistul se aseza in genunchi si isi cerea iubita in casatorie.

Cununia civila in tenisi si cu sprancenele pensate
La cununia civila au participat peste 50 de invitati, mai mult rude. Pentru ca au dorit sa arate impecabil, atat Alex, cat si Ana au calcat pragul saloanelor de infrumusetare. Imbracat la patru ace, intr-o tinuta Adina Buzatu, cu un sacou modern rosu, solistul si-a pensat si tuns sprancenele. Ana Maria a mers la un masaj de relaxare si a stralucit intr-o rochie roz pal tip balerina din tulle, creata de Stefania Caragea si accesorizata cu un buchetel de flori roz si albe.

Caleasca Hummer si rochie de mireasa Rosa Clara
Mirii au sosit la biserica intr-o limuzina Hummer. Ana a purtat o rochie de mrieasa Rosa Clara, tip corset, extrem de eleganta si rafinata. Alex a purtat tenisi si o esarfa multicolora, in loc de papion sau cravata. Ce sa mai! Un mire foarte trendy si nonconformist! Smiley, impresarul mireslui, a fost cavaler de onoare.

Marele eveniment a avut loc la hotelul Hilton. Printre cei 200 de invitati se numara si Laura Cosoi, Smiley, Tom Buger si multi alti prieteni apropiati. - sursa Viitoare Mirese


















Un comentariu: