Suport pentru cercei realizat dintr-o rama de tablou


Acest suport este o modalitate foarte chic si ingenioasa de ati aranja cerceii la indemana si totodata sa arate bine! Este usor de realizat si foarte seftin!

De ce anume ai nevoie pentru a realiza acest suport?

  1. o rama de tablou;
  2. culori acrilice;
  3. pensula;
  4. sarma realizata din multe fire subtiri;
  5. pistol cu capse, cuie sau pioneze.


Incepi prin ati alege o rama de tablou la dimensiunea care iti trebuie, in functie de cati cercei doresti sa atarni pe acest suport. Pentru a avea un aspect vintage... o poti cumpara de o culoare contrastuala celei pe care doriesti sa o dati deasupra.Nuanta de acrilicul pe care il poti folosi pe rama poate fii o nuanta de ivory... o culoare pala care sa se potriveasca cu orice decor din jur.


Dupa ce ai dat stratul de acrilic il lasi sa se usuce. Daca doresti sa ii creezi un aspect cu adevarat vintage, poti folosi un smirghel... Va iesi culoarea reala a ramei pe dedesubt si se va vedea tare frumos.


Astfel pregatita rama, poti taia sarma, astfel incat sa fie putin mai lunga decat latimea spatiului din interiorul ramei. Rasuceste doua fire de sarma astfel incat sa poti prinde de acest suport si cercei cu surub, ca cei din imaginea de mai jos. Trebuie insa sa le lasi usor legere pentru a putea prinde de aceasta sarma cerceii.Pe partea din interior a suportului iti poti puncta cu creionul unde vei prinde firele de sarma.


Iata cum e prinsa sarma in partea din spate a cadrului, in cazul in care folosesti pistolul cu capse. Daca nu folosesti acest pistol, poti folosi cuie sau pioneze pe care sa rasucesti aceasta sarma.

Simplu nu?
Enjoy! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu