Slapi decorati cu perle - Hand-madeChiar daca temperatura de afara este in crestere, nu trebuie sa compromita confortul sau stilul!

Fie ca ai nevoie de acesti slapi in ziua nuntii (pe sub rochie nu se vor vedea), fie ca doresti sa ii porti in luna de miere sau in timpul zilei, sunt de ne lipsit! Sunt chic, moderni, stralucitori, eleganti si sofisticati in acelasi timp!

Ce ai nevoie pentru acesti slapi eleganti?

  1. o pereche de slapi;
  2. panglica alba din satin;
  3. margele (merle, scoici, margele de sticla - in functie de preferinta ta);
  4. pistol cu silicon;
  5. ac si ata.

Pasul 1:
Pune o cantitate mica de silicon fierbinte pe exteriorul bridei de la baza piciorului, si prinde panglica de jur imprejur ca in imaginea de mai jos.


Pasul 2:
Prinde panglica de jur imprejurul bridei pana cand acestea sunt complet acoperite.


Pasul 3:
Prinde panglica in spatiul dintre cele doua bride, astfel incat sa acoperi spatiul liber in forma de "V", insa nu trebuie acoperit in totalitate acel spatiu astfel incat sa iti mai poata intra piciorul in slap.Pasul 4:
Esti gata pentru a aplica margelele pe slap!
Pentru ca margelele sa fie mai rezistente, aplica cate un strop mic de silicon fierbinte subt fiecare margica, dupa care le poti coase. Coase fiecare margica de 2 ori inainte de a trece la urmatoarea.Asadar, esti pregatita sa fii chic in fiecare moment al zilei oriunde te-ai afla!
Enjoi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu