Decoratiuni rustice... cu fuchsia si ivory


Iata si aceasta vesela si minunata combinatie: ivory si fuchsia! Desi este o tematica clasica...rustica, totusi culoarea fuchsia folostia in decoratiuni ii da o nota moderna intregului eveniment... Un contrast cat se poate de reusit!

Pentru decoratiuni s-au folosit nasturi, mosorele de ata, papiote de ata...manechini, petice de material, dantela si multe dulciuri! :)

O idee foarte originala pe care cu siguranta nu ai mai vazut-o, este ineditul "guest book"! Nu s-a folosit clasicul caiet in care fiecare invitat sa iti scrie cateva ganduri, ci un mic cosulet cu petice de material. Fiecare invitat si-a scris gandurile pe cate o bucatica de material! Aceste petice le poti folosi in crearea unei draperii, coverturi, a unei fete de perna, a unei fate de masa... in casuta ta, care sa iti aduca aminte mereu de invitatii tai! Ce poate fii mai original si mai interesant de atat?!


De asemenea, numele fiecarui invitat a fost trecut pe cate un mosorel de ata, care i-a si ramas amintire drept marturie.























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu