Cum sa confectionezi o floare de pus in par - varianta I


Cum sa confectionezi o agrafa de pus in par cu o floare cat de poate de glamour? Este foarte usor!

O astfel de floare o poti purta fie in par pe diferite coafuri, fie la poseta, geanta sau prinsa pe o rochie sau un sacou! Nu va face altceva decat sa iti confere o nota de eleganta si feminitate.


De ce anume ai nevoie pentru o astfel de floare?
  • fori artificiale cu petale de diferite marimi, unite intre ele;
  • cristale;
  • agrafa de par;
  • un pistol cu baton de silicon.
Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi:








Este cat se poate de usor, nu? Intr-un articol viitor iti vom prezenta o multime de fotografii cu coafuri care au astfel de flori!

Pana atunci, mult succes!
;)



Buchete de mireasa cu Anghinare


Daca nunta ta are o tematica ECO, atunci un astfel de buchet este alegerea perfecta!

Anghinarele pot fi folosite si in scop decorativ, nu doar culinar. Pot fi folosite in decorarea buchetelor de mireasa, a aranjamentelor florale de pe mesele invitatiilor, ca suport pentru cardul cu numele invitatiilor, iar lista poate continua! Aceasta anghinare ofera o tenta vintage buchetului tau de mireasa!

Dar ce este anghinarea?
Anghinarea (anghinar) este o planta erbacee perena, cu frunze mari, spinoase. Originara din regiunea mediteraneana (sudul Spaniei). Este cultivata pentru solzii carnosi ai inflorescnetei, pentru receptaculii florali consumati ca legume, pentru florile sale intrebuinatate in farmacologie dar si pentru a fii folosite in diverse decoraituni. Aceasta planta poate ajunge si pana la 2m, avand si o varietate de nuante de verde si grena.

Iata cateva buchete de mireasa cu anghinare:




























Braul si papionul pentru mire


Desi, in general, foarte multi barbati nu acorda importanta necesara costumului, designerii spun ca alaturi de mireasa, mirele trebuie sa poarte o tinuta adecvata, asortata dar mai ales in stilul evenimentului si care sa exprime personalitatea acestuia. Cum un astfel de eveniment nu se intampla in fiecare zi totul trebuie sa fie perfect iar tinutele vestimentare conteaza la fel de mult ca oricare alt detaliu legat de sarbatorirea acestuia.

In acest articol iti prezentam doua accesorii necesare pentru un mire sofisticat!
Asadar, sa le luam pe rand:

Papionul - Papionul este practic o panglica legata in jurul gulerului intr-un mod simetric, astfel incat capetele sa formeze doua bucle. Cel mai des intalnite culori ale papionului sunt alb, negru si bleumarin, insa se pot face de diferite culori si imprimeuri, in functie de tematica nuntii.

Acest accesoriu care inspira un aer artistocrat este confectionat de obicei din matase, poliester, bumbac sau amestecuri de tesaturi. 



Braul - Braul este elementul vestimentar specific smochingului si fracului, si trebuie asortat cu papionul care in mod obligatoriu trebuie sa se asorteze la culoare, textura costumului si materialul textil, ex.: matase, catifea, brocart, jacquard sau satin. In cazul in care se alege braul, atunci cureaua de piele va fi inutila.

Iata si cateva modele de brauri si papioane:


































































Iata cum se face nodul de papion: