Rochia de mireasa rosie… non conformista!




Dupa cum am mentionat si in articolul de ieri…o rochie de mireasa rosie este cea mai indrazneata alegere pentru un asemenea eveniment!

Odata ales tipul de rochie potrivit, mireasa o va personaliza in primul rand prin culoare.

Paleta de culori este extrem de larga, de la alb sau ivoire, nuante pastelate de roz, lila, vernil, galben, oranj, bleo sau pasionala culoare rosie, fiind permisa aproape orice culoare.

Mireasa inclinata spre traditie va alege fara indoiala albul imaculat, mireasa sofisticata va fi sedusa de elegantul ivoire sau de o culoare metalica auriu sau argintiu, romantica va alege fara indoiala nuantele de roz, lila, vernil, in vreme ce mireasa non conformista va inclina spre culori puternice precum rosul sau albastrul.

Indiferent daca optezi pentru o rochie alba sau colorata, ori o rochie cu usoare accente de culoare, tonurile alese trebuie sa se potriveasca cu nuanta naturala a pielii precum si cu culoarea parului, iar in ziua nuntii va trebui sa acordam o atentie speciala machiajului.
























Buchete cu si din…. nasturi!




Daca intr-un aricol anterior am vorbit despre buchete confectionate din bijuterii, de aceasta data vorbim despre buchete confectionate din nasturi! Ceva cat se poate de original! Nu toate miresele folosesc flori naturale pentru buchetul de mireasa, cel pentru domnisarele de onoare sau de nasa, fie datorita faptului ca vor sa-l pastreze ca amintire pentru mult timp, fie pentru ca vor ceva unic. Dintre materialele folosite pentru florile din buchetul miresei se numara matasea, nasturii, brosele sau hartia, penele sau florile facute din pasla.

Pe site-urile de accesorii handmade, artizanii propun buchetele de mireasa realizate din zeci, chiar sute de nasturi

Poate fi realizat de oricine care are la dispozitie multi nasturi, cateva structuri de sarma si foarte multa rabdare. Este unul dintre cele mai inedite buchete existente. In functie de preferintele miresei, buchetul poate fi confectionat in diferite forme sau diferite culori. De regula, se cos cate trei nasturi unul peste altul si se mai adauga cate o margea sau un alt ornament, iar rezultatul este un buchet foarte vesel, original si unicat!

Poti, de asemenea, sa folosesti ca tematica pentru nunta ta, nastrele! Poti decora sala cu nasturi, poti face cocarda pentru mire si rude din nasturi… tortul il poti decora cu nasturi din martipan…iar lista poate continua!

Iti recomandam Studio Button! Poti apela cu incredere pentru orice accesoriu confectionat din nasturi: buchete de mireasa, de nasa sau de domnisoara de onoare,... cocarde pentru invitati si mire, bijuterii, accesorii de par,...marturii... iar lista poate continua! Intra pe www.studiobutton.ro si afla mai multe detalii!

Buchete din nasturi:

Buchete cu nasturi:
Decoratiuni pentru mese: