Smokey Eyes - Dream Blue (Albastru)


Albastrul electric este cu siguranta culoarea vedeta a acestui an si al anului viitor. Chiar daca l-am vazut in colectiile Versace, Gucci sau Dolce & Gabbana, nu trebuie sa ne limitam la a-l purta doar in vestimentatie.

Machiajul smokey se poate adapta fiecarei nuante de fard. Asta inseamna ca poti transforma machiajul smoky intr-un accesoriu pe care il poti adapta in functie de tinuta, momentul zilei si dispozitie.

Desi sunt foarte atragatoare fardurile albastre necesita o oarecare experienta in machiaj. Primul lucru pe care trebuie sa-l iei in calcul este ca albastru este o culoare artificiala si rece.

Prin urmare tenul tau trebuie sa arate perfect, fara nici cea mai mica imperfectiune. In cazul in care ai cearcane, mai bine renunta la machiajul albastru in ziua respectiva sau foloseste un anticearcan cu o putere mare de acoperire.

Care este albastrul potrivit pentru tine?
  • PENTRU OCHI CAPRUI: poti folosi orice nuanta de albastru.
  • PENTRU OCHI NEGRI: alege nuante deschise de albastru si bleu smarald.
  • PENTRU OCHI VERZI: foloseste nuante de albastru in contrast, adica la ochi de culoare verde deschis se potrivesc farduri albastru inchis, iar la ochi verde inchis - farduri albastru deschis.
  • PENTRU OCHI ALBASTRI: fie alegi nuante inchise cand ochii au nuanta deschisa si invers, fie alegi farduri albastru mov.
Culorile de rujuri care potrivesc cel mai bine cu fardurile albastre sunt tonurile de maro, crem, sau chiar oranj.


































































































Video tutorial:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu