Rosul, pentru o nunta romantica...


Rosu bordo este o nuanta ce exprima romantismul, caldura, bogatia... si creeaza un contrast sublim alaturi de alb. Trebuie stiut insa, ca bordo este extrem de utilizat ca si tema pentru nuntile organizate toamna sau chiar iarna. Dincolo de dramatismul pe care il confera, rosu bordo a devenit o culoare din ce in ce mai des utilizata in decoratiunile de nunta.

Daca rosul ti se pare o nuanta mult prea puternica, poti opta pentru Bordo care reda cat se poate de bine eleganta, aerul regal si sofisticat al intregului eveniment.

Decorul cu flori rosii arata nemaipomenit. Trandafirii rosii sunt perfecti pentru decrul nuntii. Pastrand flori rosii si buchete de flori rosii pe stative amenajate pe pereti si la colturi, va da un aer de eleganta localului de nunta. Florile de gerbera rosii sunt de asemenea unele dintre cele mai bune optiuni. Orhideele si florile tropicale de sezon rosii pot oferi un decor uimitor.


Fetele de masa si de scaune de culoare rosie stralucitoare reprezinta un mod convenabil de a introduce culoarea in decor. Perdelele lungi rosii, in nuante atractive arata de asemenea bine. Perdelele rosii petrecute de jos in sus vor impresiona invitatii.

Folosind o combinatie de mai multe nuante de rosu pentru decorarea nuntii va arata fantastic. Roz si rosu, rosu aprins si alb, rosu deschis si rosu inchis pentru perdele si flori reprezinta combinatii deosebite.

Rosul il poti combina cu urmatoarele culori: ivory, negru, rosu bordo, alb, roz pudra, gri deschis (silver), auriu, turquoise, lila, mov, frez.. iar lista poate continua!

Iti prezentam, pentru inspiratia ta, cateva real wedding, in care s-au folosit aceste culori!
Enjoy! ;)
Nunta numarul 1:















Nunta numarul 2:








Nunta numarul 3:














Sedinta foto numarul 1:











Sedinta foto numarul 2:








Sedinta foto numarul 3:








Sedinta foto numarul 4:











Mult succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu