Card pentru marturii


Cand oferi marturiile invitatilor tai, poti adauga si naceste etichete dragute la ele, pe care sa scrii: "Multumim ca sunteti alaturi de noi" sau "Thank you". Mai jos iti prezentam descrierea fiecarui pas, cum realizat un card care se va atasa la marturii; margelele adauga putina stralucire. Dar in locul lor se poate folosi orice decoratiune de hartie, fetru, stickers, cristale...

Tot ceea ce iti trebuie pentru aceste carduri gasesti pe site-ul: Galeria Creativ.

Materiale necesare:
  • carton pentru felicitari;
  • foarfece;
  • rigla;
  • creion;
  • margele;
  • lipici;
  • perforator.
Etape:

 1. Tai din carton un dreptunghi cu dimensiunile de 9,5 x 4,5 cm. Tai oblic colturile de sus.


2. Daca nu te simti sigura pe tine sa lipesti liber margelele, deseneaza mai intai cu creionul conturul formei pe care vrei sa o faci. Trebuie sa lipești margelele in asa fel incat sa acoperi linia lasata de creion. In aceste exemple s-a desenat o buburuza, insa tu poti face orice alta forma, floare, fluture, libelula, litere,... care sa reflecte tematica nuntii tale.


3. Incepi sa lipesti margelele. Trebuie sa folosesti putin mai mult lipici, pentru ca margelele sa se fixeze in el. E bine sa incepi de obicei cu detaliile sau cu interiorul si mergi spre margine.


4. In partea de sus a etichetei trebuie sa faci o gaura. Pentru cardul din imagine s-a folosit un perforator in forma de floare, ca sa fie in acord cu buburuza. La galeriile de arta vei putea gasii tot felul de modele de perforator care gauresc diferite modele: frunze, flori, fluturi, patrate... etc.


5. Poti adauga ce mesaj doresti: "Multumim ca sunteti alaturi de noi", "Thank you" sau chiar citate celebre (depinde de marimea etichetei, dar si de cat de lung e citatul).


6. Ca sa atasezi cardul la marturie, treci prin gaura de sus panglica pe care o folosesti la marturie. Daca panglica e prea lata sau nu se potrivește, leaga cardul cu o panglica separata. Mai jos, acest card este atasat la un cadou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu