Buchete de flori cu plante "Suculente"


Nu-i de mirare ca America adora aceste plante! Sunt usor de intretinut, ieftine, se inmultesc usor si cel mai interesat este ca nu au nevoie de prea multa apa. Pentru a ii inmultii, in mod normal, trebuie numai sa rupi o frumza si sa o plantezi, fie in pamant fie intr-un pahar cu apa. Planta va prinde radacini foarte curand, apoi o poti replanta unde vrei, chiar si intr-un ghiveci in apartamentul tau.

Suculentele nu sunt deloc banale. Chiar daca nu fac multe flori, volumetria si arhitectura acestor plante este de-a dreptul fascinanta.

Suculentele, altfel denumite si plante grase, sunt plante care, pentru a se adapta in medii geografice ostile, cu putine precipitatii, au gasit metode eficiente de stocare a apei in frunze, tulpina sau radacina. Depozite de apa sunt motivul pentru carte plantele au un aspect carnos.

Aceste plante arata minunat in decorarea buchetelor de mireasa, a aranjamentelor de pe mesele invitatiilor, ca suport pentru cardurile cu numele invitatiilor, iar cel mai interesant lucru este ca le poti oferii ca marturii pentru invitatii tai!









































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu