Braul si papionul pentru mire


Desi, in general, foarte multi barbati nu acorda importanta necesara costumului, designerii spun ca alaturi de mireasa, mirele trebuie sa poarte o tinuta adecvata, asortata dar mai ales in stilul evenimentului si care sa exprime personalitatea acestuia. Cum un astfel de eveniment nu se intampla in fiecare zi totul trebuie sa fie perfect iar tinutele vestimentare conteaza la fel de mult ca oricare alt detaliu legat de sarbatorirea acestuia.

In acest articol iti prezentam doua accesorii necesare pentru un mire sofisticat!
Asadar, sa le luam pe rand:

Papionul - Papionul este practic o panglica legata in jurul gulerului intr-un mod simetric, astfel incat capetele sa formeze doua bucle. Cel mai des intalnite culori ale papionului sunt alb, negru si bleumarin, insa se pot face de diferite culori si imprimeuri, in functie de tematica nuntii.

Acest accesoriu care inspira un aer artistocrat este confectionat de obicei din matase, poliester, bumbac sau amestecuri de tesaturi. Braul - Braul este elementul vestimentar specific smochingului si fracului, si trebuie asortat cu papionul care in mod obligatoriu trebuie sa se asorteze la culoare, textura costumului si materialul textil, ex.: matase, catifea, brocart, jacquard sau satin. In cazul in care se alege braul, atunci cureaua de piele va fi inutila.

Iata si cateva modele de brauri si papioane:


Iata cum se face nodul de papion:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu