Tema nuntii tale: Lavanda…mov!



Indiferent unde ai nunta… fie ca este la cort, intr-un restaurant elegant sau intr-un misterios castel, combinatia de nuante de mov este perfecta si eleganta pentru a reda un rafinament, o stare de bucurie, veselie si armonie!


Poti, de asemenea, sa folosesti acest mov ca si culoare dominanta iar restul culoriilor sa le folosest pe plan secundar…doar ca accente. Culoriile care se combina intr-un mod armonios cu acest mov sunt urmatoarele: nuante de gri, argintiu, roz pudra sau roz intens, auriu, crem, verde fistic, bleo, sau chiar piersiciu… Poti alege combinatia care simt ca vi se potriveste cel mai bine ca tematica pentru nunta voastra! Oricare din aceste combinatii vor arata minunat! 

Mai jos iti vom prezenta cateva nunti, la care s-au folosti ca si culoare principala movul… Te poti inspira cu mare succes din aceste fotografii minunante…si din aceste nunti cu adevarat reusite!
Enjoy!

Nunta numarul 1:


































Nunta numarul 2:












Iata si un mod ingenios de a face invelisul prajiturelelor:


Nunta numarul 3:













Si alte cateva imagini pentru inspiratie:











5 comentarii:

  1. hey,v-ati mutat.....:) va urmaresc si aici:P

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu o sa am mov la nunta mea :X

    RăspundețiȘtergere
  3. care e sambata viitoare :D am emotii :-s

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Gabriela!

    Avem si noi emotii alaturi de tine!!! O sa ai o nunta SUPERBA! :X

    Ce repede trece timpul... O sa treaca asa repede acea zii.. cea mai frumoasa zii din viata ta... Si cand te gandesti cate pregatiri... pentru o zi atat de scurta, dar atat de MINUNATA!

    Iti dorim mult succes la pregatiri si nu uita: savureaza fiecare clipa din acea zii... pentru ca nu te vei mai intalni cu acele emotii si trairi NICIODATA!

    Te pupam :-* si iti multumim ca este alaturi de noi si aici, pe noul nostru blog! ;;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă mergeți pe o tematică cu lavandă, noi vă sugerăm drept mărturii de nuntă săculeții sau uleiul Lavandisse :) Invitații își vor aminti de evenimentul dv. și peste câțiva ani datorită parfumului îndelungat pe care îl degajă.

    RăspundețiȘtergere