Origami, pentru o nunta originala!


Origami este o forma distincta de arta asiatica, creata pentru prima oara in China, dar practicata acum pretutindeni in lume drept o arta delicata si exacta. Pe scurt, origami inseamna sa pliezi hartia, dar creatiile origami sunt mult mai mult decat atat. Din patrate simple din hartie, artistii origami pot crea capodopere dintr-o secventa simpla si calculata de miscari. Aceste capodopere pot deveni cadouri pentru invitati sau alte decoratii pentru nunta, atunci cand cuplurile sunt interesate de aceasta arta simpla, dar totusi complexa.

Cadourile de nunta de tipul origami pentru invitati sunt unice pentru cuplurile care doresc o petrecere care sa iasa in evidenta.

Ai putea alege cadouri origami pentru invitati din mai multe motive. Cadourile origami pot fi de asemenea mai ieftine decat alte alternative; poti sa-ti faca propriile creatii, platind doar hartia. Daca esti interesata de modern poti sa studiezi geometria simpla a modelelor origami. De asemenea, daca gasesti arta distractiva pot sa optezi pentru astfel de cadouri de nunta unice.

Iti poti crea, de asemenea, propriile tale modele origami pentru cadourile de nunta. Exista, de asemenea, diagrame si materiale video on-line. Atunci cand realizezi un model origami este important sa respecti urmatoarele sfaturi:

Primele modele nu vor arata perfect, ai nevoie de timp ca sa inveti tehnica. Cumpara mai multa hartie si pregateste-te sa faci mai multe incercari pentru a o alege pe cea mai buna.

Hartia pentru origami trebuie sa fie foarte subtire si perfect patrata, pentru a obtine rezultatele perfecte. Poti gasi hartie speciala in multe magazine.

Indoiturile trebuie sa fie clare si ascutite pentru ca forma sa arate bine.

Hartia pentru origami este disponibila in culori diverse cu nuante metalice sau modele traznite (inimioare, animalute, dungi, etc.). Alege o culoare care sa se asorteze cu decoratiunile pe care le folosesti la nunta ta, pentru a obtine un aspect cat mai placut si o unitate perfecta.

Daca iti doresti ca intreaga nunta sa fie decorata cu origami, poti opta pentru:
- aranjamentele florale pentru mesele invitatiilor facute din flori si frunze origami;
- pentru buchetul tau de mireasa, cel de nasa si buchetele domnisoarelor de onoare facute tot din flori origami;
- poti opta pentru servetele impaturite interesant la receptie;
- poti agata figurine origami mai mari, in special reprezentand pasari, ca ornamente la petrecere sau la receptie;
- folosirea de inimioare sau flori origami bidimensionale pentru cardurile cu numele invitatiilor;
- folosirea unei perechi de figurine origami in varful tortului;
- cocardele mirelui si invitatiilor le poti face tot din flori origami;
- marturii reprezentand figurine origami
… iar lista poate continua!

Tot ceea ce iti trebuie pentru a realiza aceasta minunata si originala tema, gasesti pe site-ul: Galeria Creativ.Buchete de flori origami:Accesorii penru mire:


Accesorii mireasa:Torturi cu decoratiuni Origami:

Decoratiuni diverse:


Modele si idei:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu