O nunta cu orhidee Blue Dendros




Familia orhideelor este formata din aproximativ 30.000 de specii, dar daca luam in considerare si hibrizii pe care ii au si dezvolta cultivatorii din toate colturile lumii, numarul orhideelor probabil ca depaseste 200.000. Orhidee se gasesc pe fiecare continent in afara de Antarctica si exista specii endemice in fiecare colt al lumii.
Aceste flori atat de rafinate au fost timp de secole…si inca mai sunt, simbolul iubirii, luxului si frumusetii…

Incantatoare prin naturaletea formelor exotice, aceasta planta a devenit in scurt timp cea mai populara si mai eleganta planta folosita in decoratiunile pentru nunti. Nepretentioasa, se dezvolta si in medii cu luminozitate redusa. Florile de phalaenopsis pot avea o durata de viata de pana la 5 saptamani, astfel sunt foarte rezistente si tin timp indelugat in aranjamentele florale.

Culorile cele mai des intalnite sunt: alb, roz, violet, verde deschis sau galben, insa sunt si orhidee de o culoare greu de deschis, asemenea celor de mai jos, ele fiind formate dintr-un degrade de turquoise, mov si albasru electric.

Daca aceste flori pretioase le vei folosi in decoratiunile florale, cu siguranta vei impresiona toti invitatii… Le poti combina foarte usor cu hortensia alba sau breu, cu trandafiri albi…cu bujori albi…si de ce nu… cu penele de paun.






Decoratiuni florale pentru mesele:




























Torturi:






Accesorii mireasa:




Buchete de flori:































Cocarde pentru mire:








 
Decoratiuni diverse:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu