O nunta cu adevarat Vintage…




O ultima moda in domeniul nuntilor este sa iti organizezi o nunta in stil VintageNuntile Vintage sunt nuntile in care apar elemente din anii 20’ – 40’. Pentru a simti cu adevarat ca traiesti in acele timpuri, este un must-have folosirea dantelei, a perlelor, culorile pale, a portelanurilor, si a aranjamentelor florale bogate…in decorul intregii nunti si al vestimentatiei mirilor!

O parte din obiectele pe care le poti folosi in decorarea nuntii le poti gasi la anticariat.. sticle sau borcane cu aspect invechit, candelabre, colivii sau flori din matase. Oglinzile venetiene, penele si luminile lumanarilor vor adauga stralucire serii. Tot pentru amenajarea decorului foloseste postere vechi, catifea, franjuri si dantela cu aspect invechit. Gandeste-te si la grilajelele cu trandafiri, spatiile acoperite cu wisteria (glicina) sau la machetele de masini vintage atunci cand vrei sa decorezi localul.

Ce inseamna de fapt vintage?

Acest termen il intalnim din ce in ce mai des. Sa fie un fenomen care transforma un anume obiect intr-un icon, oferindu-i privilegiul de a fi „la moda“ si dupa 30 de ani de la lansarea sa? Sa reprezinte hainele, adevarate opere de arta? Sa fie vintage un stil modern si nu clasic??

Raspunsul la toate aceste intrebari vi-l puteti da singuri, urmarind imaginile de mai jos. Enjoy!

Decoratiuni pentru mese:
























Accesorii pentru nunta:












Torturi:
























Invitatii:


























Marturii:




























Buchete de mireasa:







Accesorii mire:








Accesorii pentru mireasa:



















































Rochii de mireasa:



































Vintage Photo:



















5 comentarii: