Emotiile si trairile dinaintea nuntii

Acum incepe numaratoarea inversa…3…2…1…Start! Inca putin si vei fii mireasa!…Emotii…trairi puternice…vise… bucurie…fericire…momente unice… De toate aceste sentimente magice vei avea parte in calitate de mireasa! Cu siguranta… nu exista mireasa care sa nu aiba emotii inaintea nuntii… chiar daca unele dintre ele poate ca nu vor recunoaste acest lucru! Fiecare mireasa traieste o emotie diferita… Poate unele dintre ele traiesc emotii cu mult timp inaintea nuntii si au fluturi in stomac numai cand se gandesc la cel mai important eveniment din viata lor, poate altele cu putin timp inaintea nuntii, sau pentru alte mirese, emotiile pot incepe chiar in ziua nuntii: cand se trezesc de dimineata si constientizeaza ca este cea mai frumoasa zi din viata lor… cand isi vede alesul inimii sale…cand danseaza primul vals impreuna in calitate de sot si sotie…si lista poate continua. Cuvantul in sine..”mireasa”… te duce cu gandul la fericire, bucurie, emotie, suspans, … trairi unice in viata, cu care nu te vei mai intalni niciodata! Ziua nuntii este o zi de fericire pentru majoritatea mireselor. Este o zi in care constientizezi ca incepi o viata noua alaturi de jumatatea ta…de iubirea vietii tale…o zi in care incepi o viata cu suisuri si coborasuri… Odata cu ziua nuntii tale, in viata ta incepe un alt capitol, iar fericirea care va dainui in viata voastra depinde numai de voi doi!
 Cel mai important lucru in perioada dinaintea nuntii, in timpul nuntii si pe parcursul intregii vieti in doi este intelegerea, comunicarea si iubirea! Daca acesti trei factori foarte importanti vor fi aplicati in orice aspect, atat in perioada dinaintea nuntii, in perioada din timpul nuntii cat si in perioada de dupa nunta,… veti putea savura cu mare drag fiecare clipa, si va veti aminti de fiecare moment si pas pe care l-ati facut impreuna, cu multa emotie! Veti retrai aceste momente odata cu fiecare amintire… Pentru ca toata nunta sa iasa perfect iar emotiile dinaintea nuntii sa fie constructive este extraordinar de important sa comunici mult cu partenerul tau, si sa lasati unul de la altul in fiecare decizie pe care o luati! Fiecare dintre noi avem gusturi diferite! Poate unul dintre noi, fie ca suntem mire, fie ca suntem mireasa, ne dorim altceva in anumite aspecte ale organizarii intregului eveniment…fata de partenerul nostru, insa cel mai important lucru este sa cedam noi, si sa lasam de la noi pentru ceea ce ii place celuilalt! Atata timp cat si mirele si mireasa lasa unul de la altul pentru fericirea si bucuria celuilalt este imposibil ca ambii parteneri sa nu fie fericiti, iar astfel multumirea si bucuria pe care o simt cei doi inaintea nuntii sa fie evidenta pe chipul lor! Hotararile se iau impreuna, prietenii si familia impartasesc fiecare clipa alaturi de tinerii casatoriti. Apar multe momente care au o semnificatie deosebita pentru fiecare dintre miri pe parcursul intregii nunti. Astfel se da mare atentie detaliilor. Inaintea nuntii, emotiile construiesc fiecare clipa ca pe una deosebita.
  Emotiile exista oricum atunci cand e vorba de iubire si de dorinta ca lucrurile sa iasa bine. Uneori insa, ele pot fi inhibate, alteori exprimate cu eleganta si candoare, asa cum o tanara poate simtii adevaratele emotii dinaintea nuntii, o data in viata: cand se simte mireasa. Pe masura ce o viitoare mireasa isi da mai mult voie sa exprime ceea ce simte, dincolo de reguli, rigori sociale, dincolo de temerile sale, acest moment va deveni cu atat mai mult simbolul unei experiente unice si de neuitat. Atata timp cat mirii sunt fericiti si construiesc nunta lor impreuna …cu multa fericire si bucurie, vor construi totodata si amintiri frumoase pe care nu le vor uita niciodata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu